









Agenda Training Sequence «Solar Powered Irrigation»

Day	Time	Activity	Σ
		Topic of Day 1: Analysis & Water Requirement	
	09:00-09:30	«Who is online?» – Introduction of participants Introduction to «Teams» and to the topic	30min
Day 1 morning - Session 1	09:30-11:00	Webinar 1 «Introduction and Farm Analysis»	90min
	11:00-11:30	Coffee-Break	30min
	11:30-12:30	Group-work/Homework Session 1	60min
Break	12:30-13:30	Break for noon	60min
	13:30-14:00	Results of Groupwork/Homework Session 1	30min
Day 1 noon - Session 2	14:00-15:30	Webinar 2 «Water Requirement»	90min
	15:30-15:45	Coffee-Break	15min
	15:45-16:30	Group work/Homework Session 2	45min
	16:30-16:45	Closing of Day 1: Feedback; What have we learned?	15min
		Topic of Day 2: Pumps & Soil	
	09:00-09:30	«Check-in»: Outlook to Day 2 Results of Group work/Homework Session 2	30min
Day 2 morning - Session 3	09:30-11:00	Webinar 3 «Pump Sizing»	90min
	11:00-11:30	Coffee-Break	30min
	11:30-12:30	Groupwork/Homework	60min
Break	12:30-13:30	Break for noon	60min
	13:30-14:00	Results of Group work/Homework Session 3	30min
Day 2 noon - Session 4	14:00-15:30	Webinar 4 «Irrigation and Soil»	90min
	15:30-15:45	Coffee-Break	15min
	15:45-16:30	Group work/Homework Session 4	45min
	16:30-16:45	Closing of Day 2: Feedback; What have we learned?	15min





















_			1_
Day	Time	Activity	Σ
		Topic of Day 3: Financial Considerations	
	09:00-09:30	«Check-in»: Outlook to Day 3 Results of Group work/Homework Session 4	30min
Day 3 morning - Session	5 09:30-11:00	Webinar 5 «Payback»	90min
	11:00-11:30	Coffee-Break	30min
	11:30-12:30	Groupwork/Homework	60min
Break	12:30-13:30	Break for noon	60min
	13:30-14:00	Results of Group work/Homework Session 5	30min
Day 3 noon - Session 6	14:00-15:30	Webinar 6 «SPIS training»	90min
	15:30-16:00	Question and Answers	30min
	16:00-16:30	Preparing for the «Final Test»	30min
	16:30-16:45	Closing of Day 3: Feedback, What have we learned?	15min
		Topic of the Follow-up: Results & Evaluation	
Follow-up (ca. 1 week later)		Discussion of Test Results	60min
		Evaluation of the workshop	30min
		Way forward & Farewell	15min

Draft 3: 12/05/2021









